Închide
lock and key

Conectați-vă în contul dvs.

Account Login

Ați uitat parola ?

Brățări de identificare imprimabile pe imprimantă LASER 3/4"

Oferim un tip unic de brăţări de Identificare, care permite clientului imprimarea conform cerinţelor sale , direct pe imprimanta laser obişnuită. Brăţările de identificare sunt confecţionate dintr-un material special, rezistent la căldura cilindrilor calzi din imprimanta laser. Brăţările pot fi imprimate pe imprimante laser alb-negru sau color. Pe brăţări se află o bandă adezivă securizată, care asigură utilizarea unică. Brăţările sunt livrate în culoarea albă, cu lăţimea de 3/4" pentru a se potrivi lăţimii standard a imprimantei laser.

Brățări de Identificare LASER

Brățările de Identificare imprimabile pe imprimantă LASER sunt pe deplin impermeabile, rezistente, nu se rup și nu se întind. Brățările noastre de Identificare imprimabile pe imprimantă LASER sunt echipate cu un adeziv foarte puternic și o secţiune securizată, care fac imposibilă reutilizarea şi transferul către o altă persoană. Brățările sunt disponibile în culoarea albă, cu o lungime de 25cm (10"), lățime de 1,87 cm (3/4") și sunt numerotate consecutiv.
Brăţările de Identificare imprimabile pe imprimantă LASER pot fi imprimate direct la dvs., pe orice tip de imprimantă laser, alb-negru și color.
Unde este potrivită utilizarea Brăţările de identificare ?
disco, parcuri de distracţie, parcuri acvatice, expoziţii, festivaluri, cluburi de noapte, baruri, concerte, evenimente, restaurante, taverne, evenimente sportive, hoteluri, moteluri şi staţiuni, centre turistice, centre de golf şi campinguri, organizaţii religioase, agenţii de publicitate, posturi TV şi radio, locuri de joacă, săli de fitness, cluburi sportive muzee, stadioane, grădiniţe, şcoli, universităţi, cluburi de bowling, SPA-uri, clinici, centre de relaxare, spitale
Date despre Brăţările de Identificare imprimabile pe imprimantă LASER

  • Material: Plastic potrivit pentru imprimare în imprimanta laser.
  • Mărime: 255*18,75 mm
  • Ambalaj: 1000 buc / cutie
  • Numerotare: numerotare standard
  • Culori: disponibile în culoarea albă
  • Pe stoc: Da
  • Comanda minimă: 100 buc
  • Imprimare: Imprimare posibilă în orice tip de imprimantă laser

Brățări de identificare imprimabile pe imprimantă LASER

 
100 - 1000 buc
1000 - 10000 buc
10000 - 30000 buc
30000 și mai multe buc
Brățări Laser 3/4"

0.37 RON

0.36 RON

0.358 RON

0.357 RON

Pe stoc    
Prețurile sunt pentru 1 buc fără TVA 20%